Wie zijn wij?

Als waarnemend huisarts hebben wij, Dieuwke en Debbie, de afgelopen jaren in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan. We hebben gemerkt dat de huisartsenzorg onder druk staat. Spreekuren staan vol, de tijd is beperkt en er is weinig direct contact met de huisarts. Met onze nieuwe praktijk ‘De Leidse Huisdokters’ willen we dit anders gaan doen.

Bij ons heeft de patiënt direct contact met de huisarts. Veel vragen kunnen door ons digitaal of telefonisch worden beantwoord. Dit scheelt de patiënt en ons kostbare tijd. Natuurlijk kan ook een fysieke afspraak op de praktijk worden ingepland of komen we bij je thuis als het nodig is.

De Leidse Huisdokters willen laagdrempelige zorg bieden van hoge kwaliteit door middel van een persoonlijke benadering en oprechte interesse. We gaan meer aandacht besteden aan preventieve zorg en leefstijl. Omdat dit een nieuwe praktijk is zonder patiëntenbestand is er tijd om iedere patiënt die zich inschrijft beter te leren kennen.

Een nieuwe start, een nieuw avontuur. We gaan ons uiterste best doen van deze praktijk in het mooie Leiden een groot succes te maken. Mocht je tegen zaken aanlopen of tips hebben ter verbetering van onze zorgverlening, dan horen wij dit graag!

Klik op onze foto’s om meer over ons te lezen.