Extra informatie

Aangepaste openingstijden zomervakantie

 

Vanwege de zomervakantie gelden andere openingstijden van maandag 15 juli tot maandag 5 augustus.

  • Dinsdag 16 juli is de praktijk gesloten. Wij zijn telefonisch alleen bereikbaar voor spoedeisende medische vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.
  • Van 15 juli tot 26 juli werkt op sommige dagen een andere huisarts voor onze praktijk. Haar naam is Tamara Abouljoud. Zij beantwoordt de telefoon en zal de patiënten zien met een spoedeisende medische vraag.
  • Vrijdag 26 juli tot maandag 5 augustus is de praktijk gesloten. Wanneer er sprake is van een spoedeisende medische vraag die niet kan wachten, kun je op basis van onderstaand schema contact opnemen met de waarnemend huisartsenpraktijk van die dag.

 

Vrijdag 26 juli

Huisartspraktijk A.M. van den Braken

071-5283440

Maandag 29 juli

Huisartspraktijk Boender

071-5120266

Dinsdag 30 juli

Huisartspraktijk Lindenhovius

071-5222822

Woensdag 31 juli

Huisartsenpraktijk Zwaan

071-5177100

Donderdag 1 augustus

Huisartspraktijk Goslinga

071-5122522

Vrijdag 2 augustus

Singel huisarts Sanders

071-5235865

Vergoedingen

Contactmomenten met de huisarts kosten geen geld. De zorgverzekeraar vergoedt dit contact. Aanvullende zaken zoals bloedonderzoek, een SOA-test, röntgenfoto’s, medicijnen en bezoek aan een specialist na verwijzing valt onder het ‘eigen risico’. Dit moet je zelf betalen. Het eigen risico bedraagt €385,- voor heel 2024, tenzij jij dit zelf hebt aangepast bij jouw zorgverzekeraar. De gemeente vergoedt soms hulpmiddelen, vervoer en andere zaken die niet bij de huisarts horen. 

Jouw persoonlijke gegevens

Alles wat je bespreekt met de huisarts blijft geheim. De huisarts vertelt nooit zomaar iets door aan anderen. De huisarts moet soms wel informatie geven aan de apotheek, de huisartsenpost of het ziekenhuis. Dat gebeurt alleen met jouw toestemming. Wil je weten wat wij wel en niet doen met jouw gegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Klachten

Wij doen ons best voor jou. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn of klachten hebben, dan horen wij dat graag. Bespreek jouw klacht met de huisarts. Gaat dat niet of wil je dat niet? Dan kun je hier jouw klacht indienen

Goede informatie: thuisarts.nl

Op internet is veel te vinden over ziekte en gezondheid. Niet al deze informatie klopt. Ga voor betrouwbare informatie naar thuisarts.nl. Of stel je vraag via een e-consult aan ons!